Založení obchodu se sportovním vybavením - Halíková, Hana (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou založení živnosti a přípravou kvalitního podnikatelského záměru, který má značný vliv na dosažení prosperity firmy v tržním prostředí. V druhé části práce je zpracován konkrétní podnikatelský záměr začínající firmy Horolezectví a cestování Hanka.
Foundation of sports squipment shop
Keywords: shops; Business; crafts; entrepreneurial intentions; obchody; Podnikání; živnosti; podnikatelské záměry