Studium vlastností různých epoxidových lepidel a tmelů - Mísařová, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Studie vlastností různých dvousložkových epoxidovýxh lepidel a tmelů vytvrzovaných za laboratorní teploty i při zvolených tepelných režimech. Vývoj rychle vytvrzujícího tvrdidla s nastavitelnou rychlostí vytvrzování pro epoxidové pryskyřice na bázi bisfenolu A. Nalezení optimálního způsobu úpravy povrchu adherendů ze slitiny hliníku a z uhlíkaté oceli.
Study of properties of various epoxy adhesives and sealants
Keywords: epoxidová lepidla; tvrdidla; aminová tvrdidla; adheze; zkouška tahem; povrchová úprava