Přístup k udržitelné mobilitě při přípravě a tvorbě Plánu udržitelné městské mobility města Dvůr Králové nad Labem - Cermanová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá udržitelnou mobilitou, přístupem k ní a komunikací při přípravě a tvorbě Plánu udržitelné městské mobility města Dvůr Králové nad Labem. První kapitola obsahuje teoretické vymezení problematiky udržitelné mobility. Druhá kapitola se zabývá analýzou současného přístupu k udržitelné mobilitě ve městě. Třetí kapitola představuje návrh na komunikaci s veřejností a zainteresovanými skupinami v rámci zpracování Plánu udržitelné městské mobility a ve čtvrté kapitole je zhodnocení návrhu.
The attitude to sustainable mobility during preparation and creation the Sustainable urban mobility plan in the city Dvůr Králové nad Labem
Keywords: udržitelná mobilita; Plán udržitelné městské mobility; komunikace; sustainable mobility; Sustainable urban mobility plan; communication