Vzdělávání pracovníků veřejné správy v České republice v porovnání s vybranými zeměmi Evropské unie - Kučerová, Eva (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je věnována vzdělávacím systémům pracovníků veřejné správy v ČR a ve vybraných zemích Evropské unie, konkrétně ve Francii a v Německu.
The training of public administration employees in Czech Republic compared tu selected countries of the European Union
Keywords: pracovníci; vzdělávání pracovníků; vzdělávací systémy; Evropská Unie; Česká Republika; veřejná správa