Výzvy v práci sestry domácí péče - Šindlerová, Nela (Univerzita Pardubice, 2011)
Moje bakalářská práce se zabývá problematikou práce sester v domácí péči, se zaměřením pohledu sester domácí péče na tuto situaci. Teoretická část shrnuje teoretické poznatky jako charakteristika historie domácí péče, komplexní domácí péče, zřizovatelé a financování domácí péče a personální zajištění domácí péče. Ve výzkumné části práce byl použit jako nástroj výzkumu dotazník. Výzkumná část obsahuje výsledky šetření v grafickém znázornění a písemné formě.
Nurse´s work challanges in home care
Keywords: komplexní domácí péče; sestra domácí péče; agentura domácí péče; syndrom vyhoření; comprehensive home care; home care nurse; home care agencies; burn - out