Vytvoření grafické vrstvy zdrojů REZZO II v prostředí ArcView - Brunclík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá digitalizací zdrojů znečištění ovzduší REZZO 2 do formy grafické vrstvy ArcView a vytvořením komunikačního prostředí pro její obsluhu. V teoretické části se práce zabývá úvodem do problematiky GIS obecně a popisem programu ArcView použitým při práci. Je popsán databázový systém AIR, který je zdrojem dat pro tuto práci. Experimentální část je rozdělena na popis tvorby projektu a prezentaci výsledků.
Creation of graphical layer of air pollution sources REZZO II in ArcView
Keywords: ovzduší; Emise; Geografické informační systémy; ArcView; databázový systém AIR; počítačové programy; REZZO; Životní prostředí