Analýza a optimalizace podnikových procesů ve vybrané společnosti - Šplíchalová, Alžběta (Univerzita Pardubice, 2024)
Tématem bakalářské práce je analýza a optimalizace vybraného procesu. V teoretické části se věnuje stručné historii vývoje procesního managementu a následně procesní problematice. Dále představuje filozofii lean a její záměry a uplatnění, včetně výběru některých metod. V praktické části se zaměřuje na proces zpracování zákaznické objednávky, jeho analýzu a identifikaci problémových míst s návrhy řešení. V závěru jsou shrnuty doporučení, která vyplývají z předchozí analýzy procesu.
Analysis and optimization of business processes in the selected company
Keywords: procesy; procesní řízení; lean; procesní analýza; nástroje lean; process; business process management; lean; business process analysis; lean tools