Finanční analýza společnosti Kordárna, a.s. - Psíková, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Kordárna, a.s. v letech 2001-2007. V první části je charakterizována finanční analýza a její úlohy, uživatelé finanční analýzy, metody finanční analýzy a informační zdroje potřebné pro vyhotovení finanční analýzy. V praktické části je provedena finanční analýza společnosti Kordárna, a.s. pomocí vybraných metod. Zhodnocení výsledků finanční analýzy a uvedeny návrhy k případnému zlepšení situace společnosti Kordárna, a.s..
Financial analysis of the company Kordárna, a.s.
Keywords: finanční analýzy; analýza absolutních ukazatelů; analýza poměrových ukazatelů; rentabilita; aktivita; Zadluženost; likvidita; analýzy syntetických ukazatelů; financial analyses; absolute indicators analysis; compare indicators analysis; profitability; activity; indebtedness; liquidity; synthetic indicators analysis