Návrh kritérií stavu jakosti a možnosti regenerace provozovaných železničních kolejnic - Minář, Luboš (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá výskytem kontaktně únavových a ostatních vad na kolejnicích a snaží se nalézt vhodná kritéria pro určení stavu jakosti kolejnic.
Design of State Quality Critera and Possibilities of Regeneration Operated Railway‘s Rail
Keywords: shelling; kontaktně únavové vady; kolejnice; defektoskopie; broušení kolejnic