Proces zadávání veřejných zakázek ve veřejné správě - Hromádková, Marie (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zadávání veřejných zakázek ve veřejné správě. V obecné části práce posuzuje legislativu platnou v této oblasti v České republice a Evropské unii, popisuje postupné kroky v průběhu zadávání veřejných zakázek a určuje rizika, která hrozí v jednotlivých fázích zadávacího procesu. Praktická část se zabývá porovnáním pořadí uchazečů sestaveného na základě dvou různých hodnotících metod stanovených v zákoně o zadávání veřejných zakázek.
Process of the public procurement in the public administration
Keywords: veřejné zakázky; zadavatelé; hodnotící kritéria; veřejná správa; Public Administration; Public contracts; submitters; evaluating commission