Komparace nabídky finančních produktů pro studenty - Kadlecová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem práce je charakterizovat finanční instituce (včetně stanovení specifik těchto podnikatelských subjektů na finančním trhu) a finanční produkty. Specifikovat jednotlivé segmenty finančních produktů určené studentům a následně provést komparaci těchto nabízených finančních produktů u vybraných finančních institucí.
Comparison of the range of financial products for students
Keywords: banka; bankovní produkty; bankovní účet; studentské bankovní účty; studentské úvěry; bank; bank products; bank account; student accounts; student loans