Změna systému hromadné dopravy městské části Praha-Zbraslav - Chlumecký, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce analyzuje současný stav dopravní obslužnosti městské části Praha-Zbraslav, kde upozorňuje na nedostatky v linkovém vedení a v propojení veřejné linkové dopravy s dopravou železniční. Z těchto nedostatků vychází dva základní vlastní návrhy změn a jejich porovnání. Cílem práce je zjistit nedostatky dopravní obslužnosti v předmětné městské části a navrhnout výhodnějšího řešení.
Change of urban public transport system at city district Praha-Zbraslav
Keywords: hromadná doprava; dopravní obslužnost; integrace; návaznosti; zlepšování; public transport; transport services; integration; continuity; improvement