Posouzení možnosti zvýšeného podílu železniční osobní dopravy v rámci PID - Čutka, Ivan (Univerzita Pardubice, 2004)
Posouzení možnosti zvýšeného podílu železniční osobní dopravy v rámci PID s řešením v širších souvislostech.
Review on posobilities of the raised railway personal transport contribution in integrated transport of Prague
Keywords: Integrovaný dopravní systém; Praha; železniční doprava; osobní doprava