Vliv denervace karpu na kvalitu života u pacientů s artrózou zápěstí - Holubová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce na téma: "Vliv denervace karpu na kvalitu života u pacientů s artrózou zápěstí" je rozdělena na část teoretickou a výzkumnou. Teoretická část se zabývá kvalitou života, embryonálním vývojem a osifikací zápěstí, anatomií a fyziologií zápěstí, artrózou zápěstí a denervací karpu. Výzkumná část se zabývá porovnáváním dat (před a po operačním zákroku) získaných z dotazníkového šetření, které bylo prováděno pomocí DASH dotazníku.
Effect of wrist denervation at the quality of life in patients with wrist arthrosis
Keywords: zápěstí; artróza zápěstí; denervace; kvalita života; DASH dotazník; wrist; wrist arthrosis; denervation; quality of life; DASH questionnaire