Vliv reklamy na rozhodování a způsob života studentů Univerzity Pardubice - Čermáková, Irena (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována reklamě a jejímu vlivu na rozhodování a způsob života studentů Univerzity Pardubice. Zabývá se historií reklamy a jejím rychlým vývojem až po současnost. Popisuje názory odborníků na reklamu z pohledu marketingu, sociologie, práva a psychologie. Ve druhé části se zabývá výzkumem vlivu reklamy na studenty Univerzity Pardubice.
The advertising influence on the decision and the lifestyle of students at University Pardubice
Keywords: Reklama; Marketing; etika; Gender; působení; výzkumy; advertising; Marketing; ethics; Gender; reacting; Research