Návrh místních komunikací v městské části Chrudim - Skřivánek - Červinková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2012)
Návrh místních komunikací v lokalitě, kde je plánována zástavba rodinnými domy. Předmětem návrhu jsou tři varianty studie, z nichž je jedna řešena jako obytná zóna jedna jako zóna tempo 30.
Design of village roads in the town of Chrudim - Skrivanek
Keywords: místní komunikace; studie; obytné zóny; zóny tempo 30; local communications; studies; residential zones; Tempo 30 zones