Využití internetových technologií dopravní firmou - Hub, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu českého internetu a jeho uživatelů, analýza využití internetu dopravními firmami. Rozbor využívání internetu firmou Dopravní podnik města Pardubic a.s..
Utilization internet technologies by transport firm
Keywords: dopravní firmy; Internet; technologie; využití