Vzdělávání a rozvoj pracovníků ve společnosti Paramo, a. s. - Kolčárková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá vzděláváním a rozvojem pracovníků ve společnosti Paramo, a.s. Ve svém obsahu pojednává o teoretických poznatcích souvisejících s touto problematikou, dále pak o charakteristice podniku Paramo, a.s., jeho vzdělávacím systému a o rozvoji a motivaci zaměstnanců. Praktickým výstupem této práce je návrh řešení, pomocí kterých by podnik mohl zefektivnit současný systém vzdělávání a motivace svých zaměstnanců. Samotný výzkum byl prováděn na základě zjišťování názorů zaměstnanců pomocí dotazníkového šetření a výsledky byly zpracovány pomocí statistických metod.
Education and development of employees in the enterprise Paramo, a. s.
Keywords: Vzdělávání; Rozvoj; Motivace; Paramo; a.s; training; development; Motivation