Ekonomické hodnocení řešení souběhu autobusové a tramvajové dopravy v pražské MHD v úseku Anděl - Kotlářka - Machů, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce analyzuje městskou hromadnou dopravu v určené oblasti a navrhuje její progresívnější využití, které by zároveň přineslo úsporu finančních prostředků.
Economic assesment of concurent bus and tram transport of mass transit vehicles in Prague in section Anděl - Kotlářka
Keywords: ekonomická analýza; městská hromadná doprava; MHD Praha; Integrovaný dopravní systém; autobusová doprava; tramvajová doprava; Efektivnost