Marketingové řízení v Dopravním podniku města Pardubic, a.s. - Hacajová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci DPmP, a.s. z hlediska marketingového řízení. Obsahuje rozpracovanou situační analýzu podniku, a její souhrn je vypracován do SWOT analýzy v jejím závěru. Na konci práce je definováno několik návrhů změn, které by měl dopravní podnik provést pro zlepšení svých činností vedoucí k zatraktivnění městské hromadné dopravy obyvatelům.
Marketing management of the Pardubice public transit Co. Inc.
Keywords: Marketingové řízení; městská hromadná doprava; SWOT analýza; dopravní podniky; modernizace; Komunikace; marketing management; Public Transport; SWOT analysis; public transport companies; modernizing; Communication