Systém pro správu a kalkulaci zakázek tiskařského studia - Korejtko, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou zpracování zakázek a kalkulací v polygrafickém podniku. Teoretická část je zaměřena na úvod do managementu zakázek a modelování podnikových procesů. Dále je provedena analýza situace ve společnosti Studio Press s.r.o. a je navrženo zlepšení procesu s využitím informačního systému. V dalších kapitolách je konkrétní návrh informačního systému, představení technologií použitých při jeho tvorbě a nakonec popis vlastní implementace.
System for the management and calculation of orders in a printing company
Keywords: evidence; kalkulace; zakázky; polygrafie; Nette; informační systémy; records; calculation; order; printing; Nette; information systems