Podpora EU v rozvoji malých a středních podniků v České republice - Koutný, Roman (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce podává ucelené informace o problematice podpory malého a středního podnikání v ČR ze strany Evropské unie.
Support of EU in development of small and medium enterprises in Czech republic
Keywords: Evropská Unie; Strukturální fondy; PHARE; malé a střední podniky; Česká Republika