Povrchové úpravy pryžových válců pro flexotisk - Regal, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Studium fyzikálních a chemických modifikací pryžových materiálů využívaných ve flexotisku a testování jejich vlivu na přenos barvy praží. Vytipování nejvhodnějších druhů pryží pro daný potiskovaný materiál.
Surface modification of elastomers for flexography
Keywords: pryž; modifikace; povrchové napětí; smáčivost