Analýza elektronického obchodu s využitím elektronického marketingu - Lizna, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem diplomové práce bylo zpracování problematiky optimalizace tří internetových obchodů za využití metod internetového marketingu. V úvodu jsou shrnuty teoretické poznatky v oblasti SEO. Následně se práce zabývá analýzou současného stavu internetových obchodů. Na základě analýzy klíčových slov a provedené analýze portfolia jsou určeny relevantní klíčová slova potřebná pro optimalizaci webových stránek. V poslední části jsou naznačeny směry, kterými se jednotlivé obchody mají ubírat, aby zlepšily své postavení na trhu.
Analysis of electronic commerce using electronic marketing
Keywords: SEO; optimalizace pro vyhledávače; internetový marketing; analýza klíčových slov; Google Analytics; webová analytika; BCG matice; search engine optimization; key words analysis; web analytics; inter-net marketing; BCG matrix