Rezervační systém půjčovny zábavných atrakcí - Janeček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2010)
Teoretická část této bakalářské práce popisuje dostupné technologie pro tvorbu webových aplikací, srovnává dostupné rezervační systémy a hodnotí jejich možnosti. Detailně se zabývá HTTP servery, databázovými systémy a programovacími jazyky pro tvorbu WWW stránek. Implementační část se zabývá návrhem a tvorbou webového rezervačního systému pro konkrétní firmu zabývající se pronájmem zábavných atrakcí a realizací zábavné produkce. Aplikace je tvořena ve značkovacím jazyce HTML rozšířeném o skriptovací jazyk PHP a je propojena s databázovým systémem MySQL.
Booking system of rental entertainment attractions
Keywords: Rezervační systém; platební systém; objednávky; Reservation System; Payment System; order