Etnografie freeskierů a snowboardistů ve Špindlerově Mlýně - Stínil, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá sociálním životem uživatelů marihuany v komunitě lyžařů a snowboardistů ze Špindlerova Mlýna.
Etnography of newschool skiers and snowboarders in Špindlerův Mlýn
Keywords: marihuana; freeskiing; snowboarding; komunity; marijuana; freeskiing; snowboarding; communities