Statistická interpretace výsledků v analytické chemii se zaměřením na kontrolu kvality v technologické praxi - Kupka, Karel (Univerzita Pardubice, 2002)
Autor se v práci zabývá problematikou statistické interpretace výsledků v analytické chemii se zaměřením na kontrolu kvality v technologické praxi.
Statistical interpretation of results in analytical chemistry with quality control in technology
Keywords: chemometrie; data; analytická chemie; statistické zpracování; metody; Algoritmy