Návrh univerzálního měřícího vozidla - Snopek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá návrhem univrzálního základu měřícího vozu. Řešením interiéru, klimatizace, vytápění, zdrojové soustavy a zástavbou měřící aparatury.
Systems design of universal measuring vehicle