Policie České republiky a dopravní nehodovost v Kraji Vysočina - Horská, Alžběta (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou dopravní nehodovosti v Kraji Vysočina. V první části je pojednáno o Policii České republiky, tedy základních pojmech, útvarech a její činnosti. Dále je zde kapitola zabývající se dopravně bezpečnostními akcemi. Druhá část práce je zaměřena na analýzu dopravní nehodovosti v Kraji Vysočina.
Police of the Czech Republic and traffic accidents in the Vysočina Region
Keywords: Policie ČR; činnost policie; dopravně bezpečnostní akce; dopravní nehodovost; Kraj Vysočina; Police of the Czech Republic; police activity; road safety actions; traffic accident rate; Vysočina Region