Image města Poděbrad - Squerziová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá pojmem image a nástroji, kterými lze image ovlivnit v obecné rovině. Tyto faktory jsou pak aplikovány na město Poděbrady.
Image of town Poděbrady
Keywords: Image; Public relations; města; Poděbrady; veřejné mínění; Komunikace; veřejná správa