Poskytování podnikatelských úvěrů ČSOB, a.s. - Lehká, Monika (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce podává ucelený přehled o průběhu procesu úvěrování podnikatelů v Československé obchodní bance, a.s.. Práce detailně seznamuje čtenáře s jednotlivými etapami úvěrového postupu a proces poskytnutí podnikatelského úvěru je názorně demonstrován na konkrétním úvěrovém případu. Jsou představeny úvěrové produkty, které ČSOB, a.s. nabízí podnikatelům a v závěru práce je celý proces úvěrování podnikatelů Československou obchodní bankou, a.s. krátce zhodnocen.
Providing business loans by ČSOB, a.s.
Keywords: úvěrové produkty; podnikaté; podnikatelské úvěry; financování podniků; úvěrové procesy; úvěrová politika; loan products; businessmen; business loans; financing of business; credit processes; credit policy