Logistické procesy v GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. - Jahoda, Petr (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na vybrané logistické procesy ve společnosti GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. Teoretická část práce čerpá z odborné literatury a je především zaměřena na problematiku automatické identifikace. Analytická část práce se zabývá současným stavem vybraných logistických procesů, na které je práce zaměřena. Na základě analytické části je pak v poslední kapitole práce předložen návrh na zlepšení vybraných logistických procesů, který je následně zhodnocen.
Logistics processes in a GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.
Keywords: logistika; logistické procesy; čárové kódy; RFID; logistics; logistics processes; barcodes; RFID