Konduktometrická měření kontaminovaných kapalin - Karas, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá měřením znečištění vody, za pomoci konduktometrie. Popisuje základní parametry a typy konduktometrů, používané jak v laboratořích, tak v běžném výrobním provozu. V experimentální části jsou vypracovány dvě metody použítí konduktometrie za pomoci konduktometru InoLab720. Obě metody měří rozsah kontaminace vody, které se v běžné praxi používají.
Conductimetric measurements of contaminated liquids
Keywords: Konduktometrie; znečištění; Koncentrace; vodivost; Conductometry; contamination; Concentration; conductivity