Obnova vozového parku ve společnosti C.S.CARGO a.s. - Šeda, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce popisuje specifika provozování silniční nákladní dopravy a detailně se zaměřuje na obnovu vozového parku ve společnosti C.S.CARGO a.s. Analýza zkoumá především strukturu vozového parku, možnosti financování nákupu dopravní techniky a rozhodovací proces samotné obměny. Na základě analýzy jsou následně navrženy dva směry obnovy vozového parku, které jsou v závěru práce autorem zhodnoceny.
Fleet renewal at C.S.CARGO Company
Keywords: vozové parky; obnova; silniční nákladní doprava; financování; fleets; renewal; road transport; financing