Motivování a odměňování ve firmě Ferda, česká reklamní pošta - Lamková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce "Motivování a odměňování ve firmě Ferda, česká reklamní pošta" obsahuje rozsáhlé informace o odměňování a motivování. V první části jsou obsaženy základní pojmy z oblasti vedení lidí a řízení lidských zdrojů a personální činnosti jako celku. V druhé části se autorka věnuje motivačním teoriím, faktorům motivace a samozřejmě také druhům motivace a demotivaci, jejíž odstranění je základem pro správné motivování pracovníků. Třetí část se zaměřuje na odměňování, které je jednou z možností motivace a na podrobné rozebrání druhů motivace pro určité pracovníky. Čtvrtá část obsahuje důležité trendy v této oblasti. Pátá kapitola je věnována charakteristice motivování a odměňování v konkrétní firmě a poslední kapitola se věnuje zhodnocení a doporučení pro konkrétní firmu.
Motivating and remuneration the company Ferda, czech advertising post
Keywords: Motivace; teorie motivace; odměňování; demotivace; Multi-level Marketing; Motivation; theory of motivation; remuneration; demotivation