Etický profil firmy Texpo - Pecková, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2000)
Bakalářská práce popisuje etiku v podnikání se zaměřením na etiku v malé firmě.
Company ethics profile Texpo
Keywords: etika; společenská odpovědnost; profesionální etika; malé podniky; Podnikání