Využití CRM systémů pro střední a malé firmy - Jůva, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Současný trh nabízí velké množství produktů od mnoha výrobců. Vzhledem k neustále rostoucí konkurenci na trhu se firmy snaží o získání nových a udržení stávajících zákazníků, a to pomocí konkurenčních výhod. Jednou z těchto výhod je zavedení CRM systémů. CRM systémy zaznamenávají komunikaci se zákazníky a snaží se zachytit jejich přání, stížnosti a potřeby. Práce se zabývá problematikou CRM systémů, ukazuje přínosy a možná rizika s nimi spojená. Mapuje současnou nabídku CRM systémů pro střední a malé firmy, popisuje je z hlediska architektury a funkcionality.
Usage of CRM Systems in Small and Medium Size Companies
Keywords: EMA; CRM; SFA; EPR; CSS; EMA; CRM; SFA; EPR; CSS