Mobilní aplikace pro notifikaci důležitých termínů - Franta, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou aktuálně dostupných mobilních aplikací, které umožňují uživateli zadávat úlohy s termíny a následně jej na tyto termíny notifikovat. Praktická část práce se zabývá vývojem mobilní aplikace pro OS Android, která tuto funkcionalitu uživateli poskytuje. Aplikace je realizována v programovacím jazyce Kotlin pomocí architektury MVVM. Úlohy jsou ukládány v SQLite databázi Room.
Mobile application for notifications of important deadlines
Keywords: mobilní aplikace; Android; notifikace; Kotlin; MVVM; mobile application; Android; notifications; Kotlin; MVVM