Získávání, výběr a adaptace zaměstnanců ve vybraném podniku - Trávníčková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá procesy získávání, výběru a adaptace zaměstnanců ve vybraném podniku XY. Hlavním cílem této práce je na základě analýzy postupů a metod, které podnik běžně používá při náboru, výběru a adaptaci nových zaměstnanců navrhnout doporučení pro zlepšení jednotlivých procesů. Při zpracování výzkumu v praktické části byla použita metoda polostrukturovaného rozhovoru, který byl prováděn s personalisty podniku.
Recruitment, selection and adaptation of employees
Keywords: plánování lidských zdrojů; získávání zaměstnanců; metody získávání zaměstnanců; proces výběru zaměstnanců; adaptace zaměstnanců; human resource planning; recruitment; recruitment methods; selection process; employee adaptation