Mapování současných materiálových toků a návrh optimalizace ve firmě CZ LOKO, a.s. - Roubínová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na problematiku materiálových toků ve firmě CZ LOKO, a.s. Úkolem bylo zmapovat současný stav a navrhnout optimalizaci těchto toků.
Mapping of the current material flow and design optimization in the firm CZ Loko
Keywords: materiálový tok; optimalizace; přidaná hodnota; hnací vozidlo; demontáž; material flow; optimization; value addend; locomotive; demounting