Světlostálost inkjetových barev - Kleinová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá světlostálostí inkoustového digitálního tisku a jejich změnou při běžném užívání.
Lightfastness of inkjet inks
Keywords: inkjektový tisk; světlostálost; inkousty; Inkjet; light fastness; water-based inks