Image České pošty, s.p. a možnosti jejího zlepšení - Šteflová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na současný stav image České pošty, s. p., analýzu zjištěných informací a návrh řešení. První část je věnována charakteristice pošty a teorii o image firmy a o všem, co ji tvoří. V druhé části je pozornost zaměřena na analýzu stávajícího stavu řešené problematiky, tedy budování a udržování image. Ve třetí části je navrženo řešení, jak nynější image České pošty, s. p. vylepšit. Cílem této práce je najít návrhy pro zlepšení veřejného mínění a zvýšení kvality image České pošty, s. p.
Image of Česká pošta, s.p. and possibilities improvement
Keywords: Konkurence; pošta; veřejné mínění; zákazníci; corporate identity; Image; goodwill; competetition; post; public opinion; customers