Vývoj veřejné správy po vzniku ČSR - Kalvach, Marek (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje výchozí stav a následný vývoj státní správy a samosprávy v období vzniku první Československé republiky.
Keywords: Státní správa; Československá republika; Územní samospráva; obecní zřízení; prozatímní ústava