Analýza interní komunikace ve vybraném podniku - Smolíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá problematikou a analýzou interní komunikace v konkrétní společnosti. První část práce se zabývá teoretickým významem komunikace a dále interní komunikací. Podrobně popisuje definici komunikace a interní komunikace, nástroje interní komunikace a komunikační směry. Druhá část, tedy část praktická, se zaměřuje na data, která byla získána z dotazníkového šetření, následně na jejich analýzu a vyhodnocení. Součástí práce jsou konkrétní návrhy na zlepšení komunikace.
Analysis of internal communication in a selected company
Keywords: komunikace; interní komunikace; nástroje interní komunikace; audit; prostředky interní komunikace; komunikační směry; communication; internal communication; internal communication tools; audit; means of internal communication; communication guidelines