Změna dopravní obslužnosti na vybraném území okresu Plzeň-sever - Grűnová, Nikol (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá změnou dopravní obslužnosti na vybraném území okresu Plzeň-sever. Jednotlivé části analýzy se zaměřují na dopravní problémy a problematické oblasti v regionu Plzeň-sever a na analýzu provozu na dotčené infrastruktuře. V návrhové části práce jsou na základě předchozí analýzy navrženy změny, které přispějí ke zlepšení dopravní obslužnosti, zejména v problémových oblastech. V poslední části práce jsou návrhová opatření zhodnocena.
Change of transport services in the selected district of Plzeň-North
Keywords: dopravní obslužnost; Plán dopravní obslužnosti Plzeňského kraje; spoje na zavolání; veřejná linková autobusová doprava; transport services; Plán dopravní obslužnosti Plzeňského kraje; public transport connections on call; public transport bus services