Chromatografické chování některých veterinárních farmak - Jegrová, Renata (Univerzita Pardubice, 1999)
Vyšetření chování dvou veterinárních farmak - amprolia a ethopabátu - v různých chromatografických systémech a jejich stanovení v premixech a krmivu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie.
Chromatographic behaviour of some veterinary pharmaceuticals
Keywords: amprolium; ethopabát; veterinární léky; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie