Analýza a návrh informačního systému pro zabezpečení studijní agendy FES - Kopecký, Miloslav (Univerzita Pardubice, 1997)
V práci je navržen informační systém pro zabezpečení vedení studijní agendy na FES.
Keywords: Fakulta ekonomicko-správní; studijní agenda; Informační systémy