Zlepšování stability svahů použitím geotextilií - Krčál, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1998)
Autor v práci navrhuje zlepšení stability svahu zemního tělesa pomocí geotextílií v náspu nadjezdu Přelouč-Kolín.
Keywords: železniční koridory; železniční tratě; mosty; geotextílie; geotechnika; využití