Hodnocení finanční situace obce Havlíčkův Brod - Krejčová, Klára (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou hodnocení situace obcí pomocí ukazatelů finanční analýzy a vybrané ukazatele aplikuje na konkrétní případ obce Havlíčkův Brod. Zaměřuje se i na hodnocení kvalitativních podmínek obcí jako jsou infrastrukturní zázemí, sekundární sféra, terciální sféra apod.
The rating of financial situation of Havlíčkův Brod
Keywords: Havlíčkův Brod; rating; Finanční analýza; kvalitativní analýza