POSTOJE STUDENTŮ K POČÍTAČEM PODPOROVANÉMU HODNOCENÍ VE VÝUCE MATEMATICKÉ ANALÝZY. Část 2 - Otevřené otázky dotazníku - Jahodová Berková, Andrea (Jan Chromý, 2019)
Výzkum je zaměřen na zjišťování postojů studentů k využívání online softwaru Maple T. A. pro testování a procvičování znalostí studentů ve vysokoškolské matematice. Článek informuje o výsledcích otevřených otázek dotazníkového šetření. Jedná se o pokračování příspěvku před-staveného v předchozím čísle tohoto časopisu.
STUDENTS' ATTITUDES CONCERNING COMPUTER-AIDED ASSESSMENT IN CLASSES OF MATHEMATICAL ANALYSIS. Part 2 - Open Questions of the Questionnaire
Keywords: online hodnocení; Online assessment; počítačem podporované hodnocení; CAA; Maple T. A.; Computer-aided assessment; CAA; Maple T. A.